tisdag 26 januari 2010

Linnea går!

Idag, vid 1 år, 1 månad och nästan 1 veckas ålder, gick Linnea vidare till nästa level. Hon har ett tag nu tagit några staplande steg från en famn till nästa (och kastat sig fram sista halvmetern)... Men idag när jag satt på kökssoffan, Mange var på jobbet och Cornelia höll till i vardagsrummet bara reste sig Linnea mot en stol i köket och tog 10 steg för att nå fram till sin gåvagn!! STORT!!! Sedan gick hon lite hit och lite dit då och då under dagen, även om hon fortfarande kröp mest. När Mange kom hem sen skulle vi visa och hon gick och gick och gick mellan oss... Ville aldrig sluta.
Hon fick också så mycket beröm och uppmärksamhet att den stackars storasystern fick panik och började stapla mellan oss hon också! Jag fick ta henne åt sidan och sitta en bra stund och berätta alla saker vi tycker att hon är riktigt duktig på... Och det är ju en hel del det med.

Nu är alla i familjen ungefär lika snuviga, men på lite olika sätt. Linnea snorar, Cornelia hostar, Mange nyser och jag är mest täppt... Härliga tider!

2 kommentarer:

  1. Wiie grattis till Linnea! Nu kanske hon springer sig så trött så hon somnar och sover hela natten (nästan). Håller tummarna för att ni ska få lite mer sömn.

    SvaraRadera
  2. Kul att Linnea lärt sig gå! Å det är inte alltid lätt att vara störst å inte få så mycket uppmärksamhet, men ganska gulligt av Cornelia iaf:))kram från hedemora

    SvaraRadera