onsdag 24 juni 2009

Ännu mera dravel

Sitter och letar musik till dopet...
Oj, va mycket fin musik det finns!! Svårt ändå. Vi gillar inte när det blir för kristet, det får inte låta pingstkyrka, vissa fina melodier är så sorgliga, vill inte ha något som är för vanligt.
Nu blir det ju lite ovanligt ändå oavsett musiken, eftersom vi ska döpa i Ljusets kapell här i Orsa. Det är jättefint där, lagom stort, lite avskilt... Men INGEN har döpts där förut! Jättekonstigt tycker jag. Men nä, det brukar mest vara begravningar där...
Nu ska vi pigga upp stämningen där med ett dop i alla fall!

För övrigt är det nu sommarväder på riktigt! Gött! I morgon blir det Playa del Orsa för hela slanten. Älskar!

Midsommar har firats och det har gått rätt lugnt till. Med få undantag. Som när morbror tänkte få fart på grillen och kände att det bästa alternativet som stod till buds var mammas och pappas bensin till trimmern... Jojo, så går det till i Härjesjön!

Linnea har avverkat sitt första tandläkarbesök. Jo, det är sant! Inte en tillstymmelse till tandsprickning men kan redan bocka av besök nr 1 i protokollet. Mest till för föräldrarna förstås så man gnussar rätt när det väl blir dags. Jag blir inte klok på tandläkarn/sköterskan/hygienisten bara, men jag orkar inte gå in på detaljer idag.

Går lite ont med PVK, men det kanske händer efter helgen istället. Den här veckan blev så avhuggen i början eftersom vi stannade i underbara Härjesjön lite länge.

Usch, måste verkligen ta tag i det här med bloggandet. Har så mycket att skriva om ju!! Får lov att skriva oftare, helt klart! Men idag skyller jag på att vi inte hade nåt nät i helgen och att det varit så tokfint väder idag... =o)
Ska verkligen skärpa till det och skriva redan i morgon kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar