måndag 20 april 2009

Heja Kamprad!

Men gud, vad jag älskar Ikea!! Det är bara så, kan inte beskriva det på annat sätt. Det är så mycket med Ikea som gör att... ja, jag älskar.
Nu är vi hemma och har massor att pyssla med för att få upp grejer, montera, plocka in i skåp. Dona helt enkelt! I love it!
Snart kan jag börja sätta in lite före och efter bilder i bloggen...
På lördag kör vi målarparty för alla som känner sig manade. Jag räknar in systrarna Ersson till de redan anmälda? Vi ska bara hinna upp på Skeer och fynda lite mellan 10 och 12, sen kör vi! Redo?
Måste passa på att berätta att Lillasyster gjorde Mamsen och Papsen stolt i lördags innan vi åkte till Valbo. Plötsligt kunde hon rulla runt! Från rygg till mage och vidare... Helt utan vidare. Nu tycker hon det är jättekul. Men vi kände oss ruttna som tog den lilla varelsen och placerade henne i bilstol, sedan shoppingvagn varvat med sele, sedan bilstol igen resten av dagen. Hon var rätt grinig på hemvägen, och det är ju inte så konstigt.
Och storasyster fortsätter leverera.
Idag vid middagen var Linnea lite lätt gnölig och satt och utstötte nån sorts skitnödigt stön. Cornelia försökte i vanlig ordning vara den som förde samtalet framåt genom att låta oavbrutet, men se idag blev hon störd av syrran. Händerna för öronen och så sa hon irriterat: Jag tycker inte OM när hon låter så där. Hon pratar ju ENGELSKA!!
Gotta love her...

3 kommentarer:

  1. Åh, vad det är härligt att läsa om Cornelias kommentarer.

    SvaraRadera
  2. Det brukar vara ett tjat på att man ska läsa bloggen, men var är uppdateringarna!!!!???? :)

    SvaraRadera
  3. Håller med ovastående.. aha..skyller på internet..näe..det går inte längre...

    SvaraRadera