onsdag 18 mars 2009

Ett tecken på vad?

En sak är märklig. Mycket märklig!
Detta har hänt under de senaste tre månaderna:

1. Vi var parkerade med passaten utanför svärföräldrarnas hus. Tror detta var i mellandagarna. Svärmor skulle iväg och var stressad, men kom in direkt igen. Då hade hon backat på vår bil så ena bakljuset pajade.

2. Vi lånade ut lillbilen till Svärfar. Han tog den till jobbet och det snöade grymt mycket. Då kom det en liten traktor och skottade på parkeringen och ordnade med seriekrock. Knuffade till vår bil in i en annan bil så både bakljuset på ena sidan och framljuset på samma sida rök. Dessutom satt motorn lite snett efter smällen.

3. Vi lånade släpvagn av grannen L nu i flytten. I går morse stod den ute på gatan i väntan på last. Då ringer en annan granne på dörren och erkänner att han backat på släpvagnen. Inga skador att tala om denna gången dock.

Redan här kände jag att det var dags att skriva om detta i bloggen för att kanske på så sätt bryta mönstret. Blev inte så. Vad hände då idag?

4. Här slaskar det och i lunchtid kom en jättetraktor för att dra av lite i plogkanterna och lite slask från vägen. Stannade framför vårt hus. Plötsligt knackade det på dörren och där stod traktorkillen lite generat och frågade om vi fått lappen? Lappen? Jo serru, tidigare idag när de körde förbi råkade de ramma vårt staket och därför hade de lämnat en lapp med telefonnummer om vi ville prata med nån ansvarig...

Man undrar liksom lite löst om vi är i vägen på nåt sätt? Och vart ska vi hålla hus för att få ha grejerna intakta? Är det nån som försöker säga att vi ska försvinna från Orsabygden pronto?
Fattar vi piken? Nä...

3 kommentarer:

  1. Jag antar att du log när du hörde att de rammat staketet?

    SvaraRadera
  2. Hihi, vi får väl se hur illa det blev när snön tinat ordentligt. Men då bor vi inte kvar! Skulle se bra härligt ut om traktorkillen kom hit och spikade i nya bräder i det här ruttnande staketet...

    SvaraRadera
  3. Hahaha, så himla roligt!!!

    Håll koll på barnen bara, vill ju ogärna att de ska hamna i vägen för någon :-(

    SvaraRadera