tisdag 31 mars 2009

parmiddag, parbad och sprutpar

Det är svårt att vara duktig på att blogga när grannens nät inte går... Herregud, kan man inte lita på någon nuförtiden?? =o)
Sen sist har vi i alla fall fixat hemma, varit på middag hos Örjan och Lollo, fixat hemma, betalat räkningar, fixat hemma, varit på bvc med Linnea och så fixat lite mera hemma.
Örjan och Lollo bjöd på det godaste jag ätit på länge. De påstod att det var enkelt också, så nu har vi hittat en ny perfekt bjuda-på-middag-rätt! Trevligt var det också att träffa dem och se deras hus, men lille Hampus 7 månader sov sött så han träffade vi inte...
Cornelia och Linnea badade tillsammans igår kväll. Det började méd att den yngre låg i baljan, men suget att få blöta ner sig blev för stort hos den äldre så det slutade med parbad. Dom är rätt gulliga ihop!!
Och så bvc... Idag var det vägning, mätning, läkarkoll och vaccin som stod på schemat för lillasystern. Fin resultatlista: vikt 6040g, längd 61 cm. Läkaren hittade inget knas och menade att hon var stark som en 6-månaders. Mäkta stolt mor...
Men sen vaccin... usch, vill inte tänka på det. Hela TVÅ sprutor skulle det va, en i varje ben... Oj, vad Linnea ryckte till när sprutan kom och skrek olyckligt efteråt... Inte roligt att vara mamma då och försöka trösta fast det var jag som höll fast henne när dumma sprutan kom. Vilken svikare man är!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar