måndag 9 mars 2009

...svisch svisch...

Jahapp, Magnus var ledig idag och solen sken. Grönklitt! Jag som aldrig sett Cornelia i slalombacken fast hon åkt både i Idre och Grönklitt packade ner Linnea och så åkte hela familjen iväg. Men då var såklart solen borta och det snöade lätt.
Det sket ju vi i. Först tränade stortjejen vissling och drack en festis. Sen var hon laddad och pappan och hon tog ett par åk och vi i fancluben hejade på. Ja, eller... en sov... men jag hejade så det stod härliga till.

Slalomesset Cornelia blev snabbt trött i benen och 'kall om munnen' så vi köpte lite mat i Törnbergs grill och åkte hem sen. Cornelia slocknade som en lampa och Linnea fortsatte sova.
Kunde inte låta bli att svänga förbi huset på väg hem. Jaha, och där stod dörren vidöppen och säljarna höll på att röja ut sig... Så vi var också inne en sväng och kollade lite. De ville lämna kvar vissa saker som ändå inte passade i nya boendet, så vi tacka och tog emot.
Längtar efter att flytta. Men fattar ju att jag måste packa först =o(
Det snurrar så mycket tankar i huvet om huset. Var ska vilket stå? Vad ska det rummet användas till? Varför är vardagsrummet så litet? Och vad ska vi göra om först och vad vänta med? Och vilka färger vill vi ha på väggarna där vi ska göra om...? Och så vidare och så vidare i alla oändlighet...
Tror det onda ögat gått över förresten... Det är bara svullet idag, men geggar inte. Skaver lite. Håll tummski!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar