lördag 7 mars 2009

Hedin/Eggen-lördag

Ok, frukosten avklarad. Mange börjar bli nervig och vill hinna på systemet. Skulle absolut åka före 12 för att hinna så att dom INTE HINNER STÄNGA!!! Pappa ska med och få gå och handla sitt kryddsalt, så då blir han glad. Varför de inte åkt än är en gåta. Mamma har somnat på soffan, hon kan bli lite förmiddagstrött efter frukost. Ingen gör nåt särskilt och så här är det ofta i familjen Hedin/Eggen. Vi liksom väntar på att nån ska trycka på startknappen...
Men jag vet ju vad jag vill göra (gå å kolla lite på huset, gå å kolla lite på huset, gå å kolla lite på huset!!!) så jag vill ju att de ska göra det de måste så vi kan göra det sen.
Ikväll blire mello och vi ska försöka komma på vad det är som är bra med vonUgglas låt?? Eller så skiter vi i att försöka förstå och bara dömer ut som brukligt.
Ska gå å trycka på play/start/on/go nu så det blir nån fart här.

1 kommentar:

  1. Haha, jag och Finn gjorde också en "komma och mäta förfrågan" eftersom vi inte kunde hålla oss ifrån lägenheten ända tills vi skulle flytta in, men inte mätta vi ngt, vi bara gick där och drömde oss bort och njöt =) Skoj med hus Anna!! Grattis!

    SvaraRadera